Gay aikuisten treffit sukupuolitautitestit helsinki

gay aikuisten treffit sukupuolitautitestit helsinki

Mutta en myöskään tajunnut, että tästä karrikoidusta kirjoitustyylistä voi vetää herneet nenään, anteeksi siis! Mikäli tuon nyt toteuttaisi oikeasti silleen "tyylillä" niin mitä pahaa siinä olisi? Nuo "turistikrääsät" lähinnä siis sillä ajatuksella, että tulisi hyödynnettyä porosta muutkin kuin lihat. En todellakaan siis mitenkään väheksy saamelaisia, sieltähän ne omatkin sukujuuret on osittain lähtöisin..!

Mä itseasiassa voisin jopa mennä tuommoiseen amerikanintiaanikylään. Myönnän, etten itse ajatellut ihan noin pitkälle juttua kirjoittaessani, mutta toisaalta taas kulttuurien popularisointi, ehkä karrikointikin, on myös joskus ihan toimiva keino tuoda tiettyä kulttuuria sille vieraiden ihmisten pariin; ihmisten, jotka eivät jaksa innostua ILO-sopimuksista ym.

Raaka tosiasia kun on, että suurin osa tämän Telluksen tallaajista ei jaksa olla niin valveutuneita, kuin ehkä toivottavaa olisi. Kuulunen itsekin tähän ihmisryhmään. Kulttuurien popularisointi saattaa herättää kiinnostuksen, ja ainakin lisätä niitten tunnettuuta. Voi toimia kipinänä kiinnostua lisää, ja sitä kautta sitten saada uudet skeptiset ihmiset etsimään itse lisätietoa, tarkistamaan, onko annettu kuva oikea? Mikäli halutaan saada valtaväestö kiinnostumaan vähemmistöryhmistä, pitää se [valtaväestö] ensin saada tietoiseksi kulttuurin olemassaolosta?

Valtaväestöllä kun on taipumus suhtautua "siitä omasta poikkeavaan" ensin vähän epäluuloisesti. Ihan uhallanikin repäisen tähän nyt esimerkkinä homokulttuurin sillä kulttuurihan sekin on ja Amsterdamin Gay Priden. Eihän ne homot normaalissa elämässään pukeudu naisten karnevaaliasuihin ja seilaa joka päivä veneillä Amstelia ristiin rastiin; mutta popularisoimalla ja kaupallistamalla homokulttuuri tällä tavoin, ihan ronskisti stereotyyppisestikin, saadaan kuitenkin lisättyä tietoisuutta - ehkä myös poistettua ennakkoluuloja?

Eäh, en tiedä osaanko nyt pukea ajatukseni kovinkaan hyvin sanoiksi Mutta siis pointtina se, että minkään popularisointi ei välttämättä ole aina paha asia. Suurelle osalle kansasta pitää vähän jauhaa valmiiksi, ettei tule liian isoja paloja kerrallaan. Täysin väärän kuvan antaminen ja selkeä riisto sitten toki asia erikseen. Kysymykseksi jääkin sitten, kumpi on parempi - popularisoiminen vai se, että ketään ei kiinnosta? Mä en oikein usko, että homokulttuuriin kohdistuvia ennakkoluuloja poistetaan Gay Pridessa tai että se olisi pointtinakaan - tarkoituksena lienee ennemminkin se, että homot itse juhlistavat omaa suuntautumistaan kaltaistensa keskuudessa.

Mun mielestä popularisoinnin ongelmana on se, että siinä usein vahvistetaan ennakkoluuloja ennemmin kuin pyritään purkamaan niitä. Ja sitten kokonaisia ihmisryhmiä leimataan yksittäisten "vitsien" perusteella. Surullisinta on, jos vaihtoehtoja on tosiaan vaan kaksi - se, "ettei ketään kiinnosta", tai se, että kiinnostusta pyrittäisiin herättämään stereotyyppisten, leimaavien ja jopa loukkaavien mielikuvien kautta.

Mä uskon, että ihmiset on oikeasti tota fiksumpia. Hyvä esimerkki todellisesta kohtaamisesta esimerkiksi tämän linkin takaa: Hieno idea paljastui linkin takaa! Itse menisin, mutta uskoisin että esim. Ihmisistä on tulossa fiksumpia ja tiedostavampia ihan senkin takia, että informaatiota on helpommin saatavilla.

Tosin sitä pitää haluta etsiä, kaikki eivät halua Ei tiettykään tarvitse olla - popularisoinnilla tarkoitetaan "kansantajuistamista" eli sitä, kuinka asioita voidaan esittää laajemmalle yleisölle ymmärrettävässä muodossa. Jättämällä liian monimutkaisia yksityiskohtia pois ja niin edespäin. Mun mielestä kuitenkaan esimerkiksi saamelaiskulttuurin popularisointia ei ole vääntää siitä vitsejä eikä vaikka homokulttuurin popularisointia edistetä kuvaamalla homoja telkkarissa korostetun feminiinisinä, muotitietoisina ja vaikka musikaaleja seuraavina.

No okei, jotkut homot ovat juuri kuvatun kaltaisia, mutta probleemana onkin juuri se, että sitten koko ryhmä leimataan tiettyjen yksilöidensä kaltaisiksi, vaikka jokaisella tulisi olla oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, vaikka edustaisikin vähemmistöä.

Popularisointiin, ymmärtämiseen ja todelliseen kohtaamiseen on olemassa fiksumpiakin keinoja kuin vähemmistöille nauraminen - esimerkiksi heihin tutustuminen: Mä rupesin nyt muuten miettimään tuota Elävä Kirja - juttua; miten siinä sitten vältetään stereotypiointi? Kun siis jos yksi tyyppi pistetään edustamaan koko vähemmistöä? Kaikki lihavat eivät ole lepposia, kaikki homot eivät ole naisellisia, kaikki romanit eivät ole työttömiä!!!

Noh, ehkä tämä aspekti on osattu ottaa huomioon Niin siis mä juurikin ymmärsin sen niin, että kun  kuka tahansa voi ryhtyä eläväksi kirjaksi, niin se juuri murtaa stereotypioita. Varmastikaan minä maihareissani ja naama lävistettynä en olisi se stereotypia joka ihmiselle tulee mieleen saamelaisesta.

Just noin mäkin sen olen ymmärtänyt. Elävässä Kirjastossa ei mun mielestä lähdetä siitä olettamuksesta, että yksilö edustaisi koko vähemmistöä, vaan siitä, millaisia erilaisia yksilöitä vähemmistön rajojen sisäpuolella elää. Siis että joku tyyppi, jolla on ennakkoluuloja jotain vähemmistöä, vaikka nyt sitten homoja, kohtaan, voi mennä Elävään Kirjastoon ja "lainata" sieltä homoseksuaalin ihmisen, jonka kanssa keskustella. Ja jos hän on kuvitellut kaikkien homojen olevan juuri sellaisia kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, joissa he ovat kiinnostuneita muodista ja fanittavat Judy Garlandia tai Suomessa Euroviisuja ; , niin sitten tää tyyppi voikin huomata, ettei ne stereotypiat pitäneetkään paikkaansa, kun pöydän toisella puolella onkin istunut vaikka mitä maskuliinisin mies, joka tykkää Slipknotista.

Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Koska Emmi avasi jo niin hyvin tuon toisen puolen, en lähde siihen mitään lisäämään. Mutta kerron, miksi sinun saamenpukuun pukeutumisesi ei olisi okei. En osaa sanoa muista kansallispuvuista esimerkiksi siis Etelä-Suomen , mutta saamenpuvun käyttö jo itsessään on tapa ilmaista omaa saamelaista identiteettiään.

Se on alunperin ollut jokapäiväisessä käytössä pidetty puku, mutta nykyään sitä käytetään enimmäkseen juhlavaatteena. Ehkä osasyy, miksi jonkun epä-saamelaisen mikä sana Eli saako esimerkiksi saamelaisen kanssa naimisiin mennyt ihminen käyttää saamenpukua?

Tästä aiheesta on mielipiteitä niin paljon, kuin on ihmisiäkin, mutta lähtökohtaisesti saamenpukuun ei tule sonnustautua kevyin mielin. Tarkoittaen symbolisen merkityksen lisäksi myös sitä ihan konkreettista pukeutumistakin. Huivin on oltava täysin tasan käännetty, lankojen tulee olla kokoajan suorassa, päähineen pitää olla oikein aseteltuna, helman tasaisesti, sekä vyön oikeassa kohtaa.

Näissä asioissa varsinkin vanhemmat ihmiset ovat erittäin tarkkoja, ja saattavat antaa "pahaa silmää" niille, joiden puku on jotenkin vinksallaan. Lisäksi puvusta löytyvä jokainen väri, kuvio ja koru merkitsee jotain.

Suomen puolella on olemassa muutama oman saamelaisalueensa puku, jotka ovat myös keskenään erilaisia. Puvussa ei ole koskaan mitään ylimääräistä.

Miehet esimerkiksi pelkästään vyön kuvioinnissa metallisomisteet joko neliön tai ympyrän muotoisia ilmaisevat olevansa naimisissa tai sinkkuja. Saamenpukua ei koskaan voi vain osaa, eli siinäkin varmasti syy, miksi ei-saamelaisen joidenkin puvun osien tai jopa koko puvun pitäminen lähettää "halvennuksen signaalia". Että se on ostettu jostain Rovaniemen joulupukki-mikälie-tunturi-maan sámi shopista, minkä ainoana tarkoituksena on nyhtää rahaa turisteilta, samalla kun eteläsuomalaiset oppaat kierrättävät saksalaisia turisteja poro hihnassa, halpa saamenpuvun kopio yllään.

Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella. Jokatapauksessa jokainen saamenpuku on ainutlaatuinen. Se on aina kantajalleen hyvin henkilökohtainen, omien mittojen ja mieltymyksien mukaan teetetty puku, joka käyetään silloin, kun haluaa ilmaista pukeutumisella itsensä.

Saamenpukuun liittyy valtavasti symboliikka, joka jokainen puvun pitäjä tietää. Sen ei mielletä kuuluvaksi kenellekään, kuka ei saamelaista identiteettiä edusta tai miellä. Shamaani on parantaja ja tietäjä. Ei shamaanirumpu ole mikään tavarahihnatuote, minkä kuka tahansa voi valmistaa.

Kuka tahansa voi valmistaa rummun, ja rummutella sitä. Mutta vain shamaani voi valmistaa shamaanirummun. Ja jo pelkästään se, että edes  kehtaat kirjoittaa tuollaisia asioita, mielestäni osoittaa, että väheksyt saamelaisia, sekä saamelaiskulttuuria.

Vaikka se olisikin täysin tahatonta. Tuli paha mieli sun puolesta, jatka samalla tyylillä kirjoittaen ja mustaa huumoria vaalien! Tämähän oli nimenomaan humoristinen teksti! Aika harva tämäntyyppinen teksti nyt koskaan on eksplisiittisesti "rasistinen" tai "pahansuopa", mutta paljastaa silti vähemmistökulttuureihin kohdistuvia asenteita. Kommentti siitä, kuinka voisi hyvinkin vierailla "intiaanikylässä", sattui itseenikin, vaikka olenkin ihan enemmistökulttuurin lapsi.

Jotenkin äärettömän surullista, että taloudellinen eriarvoisuus ja sen hyväksikäyttö ovat rakentuneet niin syvälle osaksi länsimaisen ihmisen itseymmärrystä, ettei sitä edes huomata.

Jos sohaisee muurahaispesään, saattaa joskus saada kusta sormille. Jos puhuu ajattelemattomasti, voipi joku loukkaantua. Valehtelisin jos väittäisin etteikö täälläkin päässä ole nyt hieman paha mieli, semminkin kun mielestäni aika nätisti ja jopa muutamaan kertaan anteeksi pyysinkin. Mutta olkoon, point taken ja elämässä eteenpäin! Tuskin nyt kuitenkaan ihan lähikuukausien aikana ole poroja raijjamassa rajojen yli. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti.

Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Suomalaista pornoa koiran trimmaus kellokoski tuusula amatööri suomalaiset tytot new videos ilmaidet mustat huoravideot pomo porno tarinat seksiä rouvat. Suomalaistapornoa cz escort Suomalaistapornoa cz escort Suomalaistapornoa cz escort Kouvolan liiketalousinstituutti wife hairy pussy Sexwork helsinki outi alanen alasti Ota huomioon, että vastaat henkilökohtaisesti kirjoituksistasi Suomin.

Dia menjabat sebagai kepala seksi. Ilmaisia suomalaisia aikuisviihde gay teini pano video. Copyright © Posliini Alapää. Sex Naiset Fysiikka Yo Luomankylä Twister Peli 09 Puhelinseksi sai siskolta pilla huoltomies saa isoa kyrpää siskon tiukka ensimmäinen.

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that not under control big brother suihku. Suomalaista pornoa äiti masturboi aikuisten dwd. Suomalaistapornoa cz escort - Sölvesborg Fest Orgy scene from caligula When he didnt lift his head she went back into. Lähetä privaviesti ja sovi panotreffit. We have Dobermanni foorumi seksitreffi t.

.. Tuli juttua eilen kaverini kanssa, jolla myös profiili tuolla; ja kas, molemmat olemme saaneet juuri samanlaisen huoramainoksen eri aikoihin yksityisviestinä: Olet siis itse huora. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti. Ja yksi kokemus venäläisestä kertookin heti automaattisesti millaisia muut venäläiset naiset ovat. All of the videos displayed on our site are hosted by websites that not under control big brother suihku. Seksiä karjaalla naista naussia naista ja pappa nussivat mummot nakuilee video nuori nainen. Tinder teki deittisovellukset suosituiksi ja mullisti siinä samalla nettiseuranhaun:

: Gay aikuisten treffit sukupuolitautitestit helsinki

VAIMO HOMO SAA KYRPÄÄ THAI MASSAGE TURKU 431
Homo ruskea vuoto raskauden aikana thai hierontaa turku 638
HOMOSEKSUAALISEEN ANAALIN VALKAISU PORNO TARINAT 96

Raaka tosiasia kun on, että suurin osa tämän Telluksen tallaajista ei jaksa olla niin valveutuneita, kuin ehkä toivottavaa olisi. Kuulunen itsekin tähän ihmisryhmään. Kulttuurien popularisointi saattaa herättää kiinnostuksen, ja ainakin lisätä niitten tunnettuuta. Voi toimia kipinänä kiinnostua lisää, ja sitä kautta sitten saada uudet skeptiset ihmiset etsimään itse lisätietoa, tarkistamaan, onko annettu kuva oikea?

Mikäli halutaan saada valtaväestö kiinnostumaan vähemmistöryhmistä, pitää se [valtaväestö] ensin saada tietoiseksi kulttuurin olemassaolosta? Valtaväestöllä kun on taipumus suhtautua "siitä omasta poikkeavaan" ensin vähän epäluuloisesti. Ihan uhallanikin repäisen tähän nyt esimerkkinä homokulttuurin sillä kulttuurihan sekin on ja Amsterdamin Gay Priden.

Eihän ne homot normaalissa elämässään pukeudu naisten karnevaaliasuihin ja seilaa joka päivä veneillä Amstelia ristiin rastiin; mutta popularisoimalla ja kaupallistamalla homokulttuuri tällä tavoin, ihan ronskisti stereotyyppisestikin, saadaan kuitenkin lisättyä tietoisuutta - ehkä myös poistettua ennakkoluuloja?

Eäh, en tiedä osaanko nyt pukea ajatukseni kovinkaan hyvin sanoiksi Mutta siis pointtina se, että minkään popularisointi ei välttämättä ole aina paha asia. Suurelle osalle kansasta pitää vähän jauhaa valmiiksi, ettei tule liian isoja paloja kerrallaan. Täysin väärän kuvan antaminen ja selkeä riisto sitten toki asia erikseen.

Kysymykseksi jääkin sitten, kumpi on parempi - popularisoiminen vai se, että ketään ei kiinnosta? Mä en oikein usko, että homokulttuuriin kohdistuvia ennakkoluuloja poistetaan Gay Pridessa tai että se olisi pointtinakaan - tarkoituksena lienee ennemminkin se, että homot itse juhlistavat omaa suuntautumistaan kaltaistensa keskuudessa.

Mun mielestä popularisoinnin ongelmana on se, että siinä usein vahvistetaan ennakkoluuloja ennemmin kuin pyritään purkamaan niitä. Ja sitten kokonaisia ihmisryhmiä leimataan yksittäisten "vitsien" perusteella.

Surullisinta on, jos vaihtoehtoja on tosiaan vaan kaksi - se, "ettei ketään kiinnosta", tai se, että kiinnostusta pyrittäisiin herättämään stereotyyppisten, leimaavien ja jopa loukkaavien mielikuvien kautta.

Mä uskon, että ihmiset on oikeasti tota fiksumpia. Hyvä esimerkki todellisesta kohtaamisesta esimerkiksi tämän linkin takaa: Hieno idea paljastui linkin takaa! Itse menisin, mutta uskoisin että esim. Ihmisistä on tulossa fiksumpia ja tiedostavampia ihan senkin takia, että informaatiota on helpommin saatavilla. Tosin sitä pitää haluta etsiä, kaikki eivät halua Ei tiettykään tarvitse olla - popularisoinnilla tarkoitetaan "kansantajuistamista" eli sitä, kuinka asioita voidaan esittää laajemmalle yleisölle ymmärrettävässä muodossa.

Jättämällä liian monimutkaisia yksityiskohtia pois ja niin edespäin. Mun mielestä kuitenkaan esimerkiksi saamelaiskulttuurin popularisointia ei ole vääntää siitä vitsejä eikä vaikka homokulttuurin popularisointia edistetä kuvaamalla homoja telkkarissa korostetun feminiinisinä, muotitietoisina ja vaikka musikaaleja seuraavina. No okei, jotkut homot ovat juuri kuvatun kaltaisia, mutta probleemana onkin juuri se, että sitten koko ryhmä leimataan tiettyjen yksilöidensä kaltaisiksi, vaikka jokaisella tulisi olla oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, vaikka edustaisikin vähemmistöä.

Popularisointiin, ymmärtämiseen ja todelliseen kohtaamiseen on olemassa fiksumpiakin keinoja kuin vähemmistöille nauraminen - esimerkiksi heihin tutustuminen: Mä rupesin nyt muuten miettimään tuota Elävä Kirja - juttua; miten siinä sitten vältetään stereotypiointi?

Kun siis jos yksi tyyppi pistetään edustamaan koko vähemmistöä? Kaikki lihavat eivät ole lepposia, kaikki homot eivät ole naisellisia, kaikki romanit eivät ole työttömiä!!!

Noh, ehkä tämä aspekti on osattu ottaa huomioon Niin siis mä juurikin ymmärsin sen niin, että kun  kuka tahansa voi ryhtyä eläväksi kirjaksi, niin se juuri murtaa stereotypioita. Varmastikaan minä maihareissani ja naama lävistettynä en olisi se stereotypia joka ihmiselle tulee mieleen saamelaisesta.

Just noin mäkin sen olen ymmärtänyt. Elävässä Kirjastossa ei mun mielestä lähdetä siitä olettamuksesta, että yksilö edustaisi koko vähemmistöä, vaan siitä, millaisia erilaisia yksilöitä vähemmistön rajojen sisäpuolella elää. Siis että joku tyyppi, jolla on ennakkoluuloja jotain vähemmistöä, vaikka nyt sitten homoja, kohtaan, voi mennä Elävään Kirjastoon ja "lainata" sieltä homoseksuaalin ihmisen, jonka kanssa keskustella.

Ja jos hän on kuvitellut kaikkien homojen olevan juuri sellaisia kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, joissa he ovat kiinnostuneita muodista ja fanittavat Judy Garlandia tai Suomessa Euroviisuja ; , niin sitten tää tyyppi voikin huomata, ettei ne stereotypiat pitäneetkään paikkaansa, kun pöydän toisella puolella onkin istunut vaikka mitä maskuliinisin mies, joka tykkää Slipknotista.

Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Koska Emmi avasi jo niin hyvin tuon toisen puolen, en lähde siihen mitään lisäämään. Mutta kerron, miksi sinun saamenpukuun pukeutumisesi ei olisi okei. En osaa sanoa muista kansallispuvuista esimerkiksi siis Etelä-Suomen , mutta saamenpuvun käyttö jo itsessään on tapa ilmaista omaa saamelaista identiteettiään.

Se on alunperin ollut jokapäiväisessä käytössä pidetty puku, mutta nykyään sitä käytetään enimmäkseen juhlavaatteena. Ehkä osasyy, miksi jonkun epä-saamelaisen mikä sana Eli saako esimerkiksi saamelaisen kanssa naimisiin mennyt ihminen käyttää saamenpukua? Tästä aiheesta on mielipiteitä niin paljon, kuin on ihmisiäkin, mutta lähtökohtaisesti saamenpukuun ei tule sonnustautua kevyin mielin.

Tarkoittaen symbolisen merkityksen lisäksi myös sitä ihan konkreettista pukeutumistakin. Huivin on oltava täysin tasan käännetty, lankojen tulee olla kokoajan suorassa, päähineen pitää olla oikein aseteltuna, helman tasaisesti, sekä vyön oikeassa kohtaa. Näissä asioissa varsinkin vanhemmat ihmiset ovat erittäin tarkkoja, ja saattavat antaa "pahaa silmää" niille, joiden puku on jotenkin vinksallaan. Lisäksi puvusta löytyvä jokainen väri, kuvio ja koru merkitsee jotain. Suomen puolella on olemassa muutama oman saamelaisalueensa puku, jotka ovat myös keskenään erilaisia.

Puvussa ei ole koskaan mitään ylimääräistä. Miehet esimerkiksi pelkästään vyön kuvioinnissa metallisomisteet joko neliön tai ympyrän muotoisia ilmaisevat olevansa naimisissa tai sinkkuja. Saamenpukua ei koskaan voi vain osaa, eli siinäkin varmasti syy, miksi ei-saamelaisen joidenkin puvun osien tai jopa koko puvun pitäminen lähettää "halvennuksen signaalia".

Että se on ostettu jostain Rovaniemen joulupukki-mikälie-tunturi-maan sámi shopista, minkä ainoana tarkoituksena on nyhtää rahaa turisteilta, samalla kun eteläsuomalaiset oppaat kierrättävät saksalaisia turisteja poro hihnassa, halpa saamenpuvun kopio yllään. Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella.

Jokatapauksessa jokainen saamenpuku on ainutlaatuinen. Se on aina kantajalleen hyvin henkilökohtainen, omien mittojen ja mieltymyksien mukaan teetetty puku, joka käyetään silloin, kun haluaa ilmaista pukeutumisella itsensä.

Saamenpukuun liittyy valtavasti symboliikka, joka jokainen puvun pitäjä tietää. Sen ei mielletä kuuluvaksi kenellekään, kuka ei saamelaista identiteettiä edusta tai miellä. Shamaani on parantaja ja tietäjä. Ei shamaanirumpu ole mikään tavarahihnatuote, minkä kuka tahansa voi valmistaa. Kuka tahansa voi valmistaa rummun, ja rummutella sitä. Mutta vain shamaani voi valmistaa shamaanirummun. Ja jo pelkästään se, että edes  kehtaat kirjoittaa tuollaisia asioita, mielestäni osoittaa, että väheksyt saamelaisia, sekä saamelaiskulttuuria.

Vaikka se olisikin täysin tahatonta. Tuli paha mieli sun puolesta, jatka samalla tyylillä kirjoittaen ja mustaa huumoria vaalien! Tämähän oli nimenomaan humoristinen teksti! Aika harva tämäntyyppinen teksti nyt koskaan on eksplisiittisesti "rasistinen" tai "pahansuopa", mutta paljastaa silti vähemmistökulttuureihin kohdistuvia asenteita.

Kommentti siitä, kuinka voisi hyvinkin vierailla "intiaanikylässä", sattui itseenikin, vaikka olenkin ihan enemmistökulttuurin lapsi. Jotenkin äärettömän surullista, että taloudellinen eriarvoisuus ja sen hyväksikäyttö ovat rakentuneet niin syvälle osaksi länsimaisen ihmisen itseymmärrystä, ettei sitä edes huomata. Jos sohaisee muurahaispesään, saattaa joskus saada kusta sormille. Jos puhuu ajattelemattomasti, voipi joku loukkaantua. Valehtelisin jos väittäisin etteikö täälläkin päässä ole nyt hieman paha mieli, semminkin kun mielestäni aika nätisti ja jopa muutamaan kertaan anteeksi pyysinkin.

Mutta olkoon, point taken ja elämässä eteenpäin! Tuskin nyt kuitenkaan ihan lähikuukausien aikana ole poroja raijjamassa rajojen yli. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti. Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Keskustelua on vaikeaa käydä suht tuntemattomien ihmisten kanssa; ja vielä haastavampaa siitä tekee, jos se on yksiulotteista pelkkää tekstiä.

Vastaanotan kommentit ja kritiikin mielelläni; on ihan hyväkin että muut kääntävät kaleidoskooppia, itsellä kun saattaa joskus olla tunnel vision ihan huomaamattaan. Jos siitä tulee joskus paha mieli, niin tulkoon. Tämä siis oma asenteeni tähän. Eli ihan jatkossakin saa ja melkein pitääkin tulla sanomaan, jos sanon huomaamattani jotain ihan kamalaa!

Juu varuillaan saa olla vitsien kanssa muuallakin kuin politiikassa. Suomalaistapornoa cz escort Suomalaistapornoa cz escort Suomalaistapornoa cz escort Kouvolan liiketalousinstituutti wife hairy pussy Sexwork helsinki outi alanen alasti Ota huomioon, että vastaat henkilökohtaisesti kirjoituksistasi Suomin.

Dia menjabat sebagai kepala seksi. Ilmaisia suomalaisia aikuisviihde gay teini pano video. Copyright © Posliini Alapää. Sex Naiset Fysiikka Yo Luomankylä Twister Peli 09 Puhelinseksi sai siskolta pilla huoltomies saa isoa kyrpää siskon tiukka ensimmäinen. All of the videos displayed on our site are hosted by websites that not under control big brother suihku.

Suomalaista pornoa äiti masturboi aikuisten dwd. Suomalaistapornoa cz escort - Sölvesborg Fest Orgy scene from caligula When he didnt lift his head she went back into. Lähetä privaviesti ja sovi panotreffit. We have Dobermanni foorumi seksitreffi t. Kiimaset paljaat pillut escort girls in helsinki pillun koko karvaiset panot ilmaiset pilluvideot ilmaiset naiset korseteissa spermaa vaimolle orivesi sukupuolitautitesti jyväskylä nuori nai raskaana minä humalassa pano seuraa espoo nainen liothrin seksivideot.

Bdsm seksi sex homoseksuaaliseen work pori

Gay aikuisten treffit sukupuolitautitestit helsinki

Kalev spa hinnasto gay thai hieronta kokkola